Produkte von Ambachtscrème

Ambachtscrème

Ambachtscrème

Ambachtscrème heeft een plantaardige oorsprong en bevat natuurlijke ingrediënten. De crème is speciaal ontwikkeld voor het verzachten van een ruwe en droge huid. Heeft u last van droge handen en voelen ze ruw aan? In dat geval is het aan te raden om ambachtscrème te kopen. Het middel is als een handcrème te gebruiken om de huid te verzachten en de droge huid te herstellen. Bovendien gaat er een beschermende werking vanuit om kloofjes in de handen tegen te gaan. De crème is bovendien niet alleen als handcrème te gebruiken, maar ook als middel voor andere droge delen van het lichaam. Bijvoorbeeld voor de voeten en benen net als voor armen met een droge huid. Het is dan ook een multifunctionele crème die zowel voor handen als voor de rest van het lichaam als bodycrème is te gebruiken.

Voordelen van ambachtscrème

Het gebruik van ambachtscrème biedt meerdere voordelen. Het is namelijk een handcrème die na het insmeren de handen niet vettig maakt. Het is een natuurlijke crème die rechtstreeks in de huid trekt. Heeft u een dag in de tuin gewerkt of bent u aan het klussen geweest? Dan brengt ambachtscrème verlichting voor uw handen. Dat is eveneens het geval als u aan het werk bent geweest, waarbij er gebruik is gemaakt van agressieve reinigingsmiddelen. Heeft u droge lippen of vaak last van een koortslip? Ook dan biedt ambachtscrème verlichting. Uw lippen worden door de balsem weer zacht en er is meteen sprake van een bescherming tegen het ontstaan van koortslipblaasjes. Verder is er het voordeel dat ambachtscrème ook verlichting biedt bij spier- en gewrichtspijnen.

Verschillende uitvoeringen 

GSwebshop heeft verschillende uitvoeringen van ambachtscrème beschikbaar in het assortiment. Bijvoorbeeld in een handige dispenser met daarin crème die speciaal bestemd is voor de schrale, ruwe en droge huid. Heeft u last van spierpijn of gewrichtspijn? Dan is het aan te raden om Ambachtscrème Spier & Gewricht te kopen om voor een betere doorbloeding te zorgen. Zo hebben wij in het assortiment speciaal voor droge lippen een ambachtscrème lippenbalsem beschikbaar.

Filter schließen
 
von bis
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
70996-1.JPG Bastelcreme 1000ml mit Spender
Die altniederländische Handwerkscreme ist ein Naturprodukt, das speziell für die Pflege rauer Haut entwickelt wurde. Restauriert, pflegt und schützt vor rissiger und trockener Haut. Eine große Flasche 1000ml mit Spender.
71018-1.jpg Bastelcreme 450ml mit Spender
Die altniederländische Handwerkscreme ist ein Naturprodukt, das speziell für die Pflege rauer Haut entwickelt wurde. Restauriert, pflegt und schützt vor rissiger und trockener Haut. Eine große 450-ml-Flasche mit Spender.
70994-1.jpg Creme für Muskeln und Gelenke - 140 ml -...
Altniederländische Muskel- und Gelenkcreme kann bei Muskelschmerzen und zur Anregung der Durchblutung der Muskeln verwendet werden. Verwenden Sie die Creme zur Entspannung und Erholung von Muskeln und Gelenken. Zum Beispiel nach Garten-...
71005-1.jpg Creme Muskel & Gelenk 75ml
Oud-Hollandsche Muskel- und Gelenkcreme kann bei Muskelschmerzen und zur Anregung der Durchblutung der Muskeln verwendet werden. Verwenden Sie die Creme zur Entspannung und Erholung von Muskeln und Gelenken. Zum Beispiel nach Garten- und...
70997-1.jpg Handwerkliche Creme-Handseife 500ml
Die altniederländische Handwerks-Cremehandseife ist ein Naturprodukt, das speziell für die Pflege rauer Haut entwickelt wurde. Reinigt, repariert, nährt und schützt vor rissiger und trockener Haut. Eine große Flasche 500 ml mit Spender.
71013-1.jpg Handwerklicher Lippenbalsam
Melisor Lysin-Lippenbalsam macht Ihre Lippen weich und schützt vor Blasen, die durch den Fieberbläschen-Virus verursacht werden. Lippenbalsam Regelmäßig unter trockenen oder gebrochenen Lippen leiden? Haben Sie in der Sonne empfindliche...
71004-1.jpg Handwerkscreme Handcremetube 75ml/ Hautpflege...
Die altniederländische Handwerkscreme ist ein Naturprodukt, das speziell für die Pflege rauer Haut entwickelt wurde. Restauriert, pflegt und schützt vor rissiger und trockener Haut. Eine große Tube mit abschließbarem Deckel.
71011-1.jpg Handwerkscreme im Glas - 200 ml
Die altniederländische Handwerkscreme ist ein Naturprodukt, das speziell für die Pflege rauer Haut entwickelt wurde. Restauriert, pflegt und schützt vor rissiger und trockener Haut. Ein großer Topf 200 ml mit Twist-Off-Verschluss.
Zuletzt angesehen

Abonnieren Sie unseren wöchentlichen Newsletter und erhalten Sie Informationen über:

  • Neue Produkte.
  • Sonderangebote.
  • Ermäßigungen.
  • Nützliche Tipps und Neuigkeiten über unsere Produkte.
mail