Products from Ambachtscrème

Ambachtscrème

Ambachtscrème

Ambachtscrème heeft een plantaardige oorsprong en bevat natuurlijke ingrediënten. De crème is speciaal ontwikkeld voor het verzachten van een ruwe en droge huid. Heeft u last van droge handen en voelen ze ruw aan? In dat geval is het aan te raden om ambachtscrème te kopen. Het middel is als een handcrème te gebruiken om de huid te verzachten en de droge huid te herstellen. Bovendien gaat er een beschermende werking vanuit om kloofjes in de handen tegen te gaan. De crème is bovendien niet alleen als handcrème te gebruiken, maar ook als middel voor andere droge delen van het lichaam. Bijvoorbeeld voor de voeten en benen net als voor armen met een droge huid. Het is dan ook een multifunctionele crème die zowel voor handen als voor de rest van het lichaam als bodycrème is te gebruiken.

Voordelen van ambachtscrème

Het gebruik van ambachtscrème biedt meerdere voordelen. Het is namelijk een handcrème die na het insmeren de handen niet vettig maakt. Het is een natuurlijke crème die rechtstreeks in de huid trekt. Heeft u een dag in de tuin gewerkt of bent u aan het klussen geweest? Dan brengt ambachtscrème verlichting voor uw handen. Dat is eveneens het geval als u aan het werk bent geweest, waarbij er gebruik is gemaakt van agressieve reinigingsmiddelen. Heeft u droge lippen of vaak last van een koortslip? Ook dan biedt ambachtscrème verlichting. Uw lippen worden door de balsem weer zacht en er is meteen sprake van een bescherming tegen het ontstaan van koortslipblaasjes. Verder is er het voordeel dat ambachtscrème ook verlichting biedt bij spier- en gewrichtspijnen.

Verschillende uitvoeringen 

GSwebshop heeft verschillende uitvoeringen van ambachtscrème beschikbaar in het assortiment. Bijvoorbeeld in een handige dispenser met daarin crème die speciaal bestemd is voor de schrale, ruwe en droge huid. Heeft u last van spierpijn of gewrichtspijn? Dan is het aan te raden om Ambachtscrème Spier & Gewricht te kopen om voor een betere doorbloeding te zorgen. Zo hebben wij in het assortiment speciaal voor droge lippen een ambachtscrème lippenbalsem beschikbaar.

Close filters
 
from to
No results were found for the filter!
70996-1.JPG Craft cream 1000ml with dispenser
Old Dutch craft cream is a natural product specially developed to care for rough skin. Restores, cares for and protects against cracking and dry skin. A large bottle 1000ml with dispenser.
71018-1.jpg Craft cream 450ml with dispenser
Old Dutch craft cream is a natural product specially developed to care for rough skin. Restores, cares for and protects against cracking and dry skin. A large 450ml bottle with dispenser.
70997-1.jpg Craft cream hand soap 500ml
Old Dutch craft cream hand soap is a natural product specially developed to care for rough skin. Cleanses, repairs, nourishes and protects against cracking and dry skin. A large bottle 500ml with dispenser.
71011-1.jpg Craft cream in jar - 200 ml
Old Dutch craft cream is a natural product specially developed to care for rough skin. Restores, cares for and protects against cracking and dry skin. A large pot 200ml with twist-off cap.
71005-1.jpg Craft cream muscle & joint 75ml
Oud-Hollandsche muscle and joint cream can be used for muscle pain and to stimulate the blood circulation of the muscles. Use the cream for relaxation and recovery of muscles and joints. For example, after gardening and chores, in...
71013-1.jpg Craft lip balm
Melisor Lysine Lip Balm makes your lips soft and protects against blisters caused by the cold sore virus. Lip balm Regularly suffer from dry or broken lips? Do you have sensitive skin in the sun? This lip balm protects, repairs and...
70994-1.jpg Craft muscle & joint cream - 140 ml - muscle...
Old Dutch muscle and joint cream can be used in case of muscle pain and to stimulate the blood circulation of the muscles. Use the cream for relaxation and recovery of muscles and joints. For example, after gardening and chores, in...
71004-1.jpg Craftscreme hand cream tube 75ml/ skin care...
Old Dutch craft cream is a natural product specially developed to care for rough skin. Restores, cares for and protects against cracking and dry skin. A large tube with lockable cap.
Viewed

Subscribe to our weekly newsletter and stay informed about:

  • New products.
  • Special offers.
  • Discounts.
  • Useful tips and news about our products.
mail