Produits de Ambachtscrème

Ambachtscrème

Ambachtscrème

Ambachtscrème heeft een plantaardige oorsprong en bevat natuurlijke ingrediënten. De crème is speciaal ontwikkeld voor het verzachten van een ruwe en droge huid. Heeft u last van droge handen en voelen ze ruw aan? In dat geval is het aan te raden om ambachtscrème te kopen. Het middel is als een handcrème te gebruiken om de huid te verzachten en de droge huid te herstellen. Bovendien gaat er een beschermende werking vanuit om kloofjes in de handen tegen te gaan. De crème is bovendien niet alleen als handcrème te gebruiken, maar ook als middel voor andere droge delen van het lichaam. Bijvoorbeeld voor de voeten en benen net als voor armen met een droge huid. Het is dan ook een multifunctionele crème die zowel voor handen als voor de rest van het lichaam als bodycrème is te gebruiken.

Voordelen van ambachtscrème

Het gebruik van ambachtscrème biedt meerdere voordelen. Het is namelijk een handcrème die na het insmeren de handen niet vettig maakt. Het is een natuurlijke crème die rechtstreeks in de huid trekt. Heeft u een dag in de tuin gewerkt of bent u aan het klussen geweest? Dan brengt ambachtscrème verlichting voor uw handen. Dat is eveneens het geval als u aan het werk bent geweest, waarbij er gebruik is gemaakt van agressieve reinigingsmiddelen. Heeft u droge lippen of vaak last van een koortslip? Ook dan biedt ambachtscrème verlichting. Uw lippen worden door de balsem weer zacht en er is meteen sprake van een bescherming tegen het ontstaan van koortslipblaasjes. Verder is er het voordeel dat ambachtscrème ook verlichting biedt bij spier- en gewrichtspijnen.

Verschillende uitvoeringen 

GSwebshop heeft verschillende uitvoeringen van ambachtscrème beschikbaar in het assortiment. Bijvoorbeeld in een handige dispenser met daarin crème die speciaal bestemd is voor de schrale, ruwe en droge huid. Heeft u last van spierpijn of gewrichtspijn? Dan is het aan te raden om Ambachtscrème Spier & Gewricht te kopen om voor een betere doorbloeding te zorgen. Zo hebben wij in het assortiment speciaal voor droge lippen een ambachtscrème lippenbalsem beschikbaar.

Fermer filtres
 
Aucun résultat trouvé pour le filtre !
Baume à lèvres artisanal Baume à lèvres artisanal
Le baume à lèvres Melisor Lysine rend vos lèvres douces et protège contre les ampoules causées par le virus du feu sauvage. Baume à lèvres Vous souffrez régulièrement de lèvres sèches ou cassées ? Avez-vous la peau sensible au soleil ?...
Derniers articles consultés

Inscrivez-vous à notre newsletter hebdomadaire et recevez des informations sur:

  • Nouveaux produits.
  • Offres spéciales.
  • Réductions.
  • Des conseils utiles et des nouvelles sur nos produits.
mail