Hyundai grasmaaier 196cc zero-turn

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Login of maak een account aan om onze prijzen te zien.
  • 57025
  • 8718502570250
Deze zelfrijdende Hyundai benzinemaaier kan dankzij de zwenkbare voorwielen 360 graden ‘op eigen...meer
Productinformatie "Hyundai grasmaaier 196cc zero-turn"

Deze zelfrijdende Hyundai benzinemaaier kan dankzij de zwenkbare voorwielen 360 graden ‘op eigen kracht draaien’, zodat u ter plekke kunt draaien om onhandig gevormde gazons met extra gemak te maaien. De grasmaaimachine wordt aangedreven door een Hyundai 196cc benzine 4-takt motor en is voorzien van een zelfrijdend systeem - duwen is niet nodig! Met een maaibreedte van 508 mm / 20” is deze maaier ideaal voor middelgrote tot grote gazons en tuinen. Voor het perfecte maairesultaat op maat kan de maaier eenvoudig worden ingesteld op zes verschillende maaihoogtes tot 75 mm. De maaier is voorzien van OPC technologie (Operator Presence Control) die ervoor zorgt dat de motor niet draait als u de handgreep loslaat. De handgrepen kunnen naar voren worden geklapt om het maaidek extra compact op te bergen en zo ruimte te besparen in uw tuinhuis of garage.

- Groot maaibereik -
Uw gazon maaien ging nog nooit zo eenvoudig. Deze gemotoriseerde grasmaaier maait snel, effectief en zonder poespas. Hij is ideaal voor gazons tot zo'n 400m2. Deze Hyundai gemotoriseerde grasmaaier heeft een maximaal knipvermogen tot wel 510mm en is zeer krachtig door de 196cc viertakt motor. Ondanks de imponerende snijkracht is het energieverbruik van de motor zeer laag en het geluid minimaal. Dit zorgt voor lage verbruikskosten en weinig overlast voor milieu en omwonenden.

- Zelfrijdend-
Deze zelfrijdende grasmaaier rijdt zelfstandig over het gazon en is bovendien ergonomisch in gebruik. U hoeft de grasmachine slechts te starten en te sturen terwijl deze op eigen kracht rijdt. De zeven instelbare maaihoogtes, van 25mm tot 75 mm, zorgen ervoor dat u de controle heeft over uw gazon. Een strak ‘biljartlaken’ of een langere grasmat? U bepaalt.

- Zero turn -
Deze zelfrijdende Hyundai benzinemaaier kan dankzij de zwenkbare voorwielen 360 graden ‘op eigen kracht draaien’, zodat u ter plekke kunt draaien om onhandig gevormde gazons met extra gemak te maaien.
Het gewicht van 41kg is uitzonderlijk laag. Dit zorgt voor licht en ergonomisch grasmaaien en manoeuvreren. Bovendien is de machine eenvoudig mee te nemen en te verplaatsen.

- Duurzame behuizing -
De duurzame roestvrij stalen behuizing zorgt ervoor dat de maaier niet roest en vrij is van corrosie. Zo heeft u jarenlang plezier van deze gemotoriseerde maaier. Het in elkaar zetten van de machine is bovendien eenvoudig. Via duidelijke stappen zet u de onderdelen uit de box in elkaar. Voor u het weet maait u voor het eerst uw gazon met uw nieuwe maaimachine.

- Volledig veilig -
De gemotoriseerde maaier wordt geleverd met een ruime, polyester opvangzak van 65 liter. Eenvoudig afneembaar, waardoor u het gemaaide gras snel kunt afvoeren en verder kunt maaien. Voor nog meer comfort is deze benzinemaaier uitgevoerd met een softgrip handvat. Dit voorkomt zere en vermoeide handen na gebruik. Het OPC veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de motor uitvalt wanneer u de handgreep loslaat. Maximale veiligheid is dus gegarandeerd wanneer u deze maaimachine gebruikt.

De Hyundai 196cc grasmaaier wordt geleverd inclusief alle benodigde onderdelen, kabels, installatiematerialen en handleidingen. Met de 2-jarige Hyundai-garantie hoeft u zich ook nog eens geen zorgen te maken over calamiteiten. Hyundai voorziet u altijd in excellente hulp en levering van onderdelen.

Unieke productvoordelen;

- Krachtige 196cc Hyundai benzinemotor.
- Volledig zelfrijdend; rijdt zonder te duwen.
- 360 graden draaibaar dankzij 'Zero-Turn'-systeem.
- Milieuvriendelijk en zuinig in gebruik.
- Duurzame behuizing voorkomt roest en corrosie.
- Ergonomische handvatten.
- Optimale veiligheid door het speciale OPC veiligheidssysteem.

Unieke specificaties:

- Merk; Hyundai Power Products.
- Motor; 196cc Hyundai 4-takt benzinemotor.
- Motortype; Y196V.
- Vermogen; 4200W.
- Brandstof; Euro 95 (E10) loodvrij.
- Benzinetank capaciteit; 1 liter.
- Olietype; SAE 10W-30.
- Olietank capaciteit; 0,6 liter.
- Grasopvangbak capaciteit; 65 liter.
- Snijhoogte; verstelbaar van 25 tot 75mm.
- Maaibreedte; 510mm.
- Geluidsniveau; 83,6dB(A).
- Gewicht; 41 kilogram.
- Garantie; 2 jaar.

Inhoud:

- Hyundai grasmaaier met 196cc viertaks benzinemotor.
- Sterke, duurzame wielen.
- Hendels (met reeds gemonteerde bekabeling).
- Inclusief grote polyester opvangbak van 65 liter.
- Installatiematerialen en gereedschap.
- Hyundai handleidingen (NL / DE / EN / FR).

Kleur: Blauw, Grijs, Zwart
Verpakking: Doos (karton)
Verdere links naar "Hyundai grasmaaier 196cc zero-turn"

Abonneer op onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van:

  • Nieuwe producten.
  • Speciale aanbiedingen.
  • Kortingsacties.
  • Handige tips en nieuws over onze producten.
mail