Dr. Clean fruitvliegvanger

71002-1.jpg
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
Login of maak een account aan om onze prijzen te zien.
  • 71002
  • 8713713024707
Vang gemakkelijk en snel fruitvliegjes met de fruitvliegjes vanger. Heeft u last van...meer
Productinformatie "Dr. Clean fruitvliegvanger"

Vang gemakkelijk en snel fruitvliegjes met de fruitvliegjes vanger.

Heeft u last van fruitvliegjes in huis? Zoals de naam al doet vermoeden, zijn fruitvliegjes dol op fruit, maar de meeste fruitliefhebbers zijn niet blij met de aanwezigheid van die vervelende vliegjes. Fruitvliegjes zijn bijna nooit alleen en komen vaak massaal af op uw verrukkelijke fruit of vers gemaakte fruitsalade.

Met deze innovatieve fruitvliegjesvanger kunt u de vliegjes te slim af zijn en heeft u geen last meer van die nare vliegjes in huis en op het fruit. De fruitvliegjesvanger is een doeltreffend en veilig middel om snel van fruitvliegjes af te komen. Geen vliegje is veilig meer met de Doctor Clean Fruitvliegjes vanger!

De Fruit Vliegjes Vanger is in de vorm van een appel. Alvorens gebruik dient u de fruitvliegjesvanger te vullen met de speciale vloeistof. Deze vloeistof is zorgvuldig samengesteld om de hinderlijke fruitvliegjes aan te trekken. Als de vliegjes eenmaal in de lokappel zitten, kunnen zij niet meer ontsnappen.

Gebruik:

- De Fruit Fly Trap, ofwel de lokappel, wordt actief door het deksel in de vorm van een blad rustig open te trekken. Open vervolgens het bijbehorende flesje en vul de vloeistof voorzichtig in de fruitvliegjes vanger. Sluit de lokappel niet.
- Zet de lokappel in een ruimte waar u de meeste overlast heeft van de fruitvliegjes. Let er hierbij op dat u dit zo onopvallend mogelijk doet zodat u de vliegjes niet stoort.
- Verwijder de fruitvliegjes vanger na 30 dagen of eerder als alle vliegjes verdwenen zijn.

Tips voor plaatsing:

De Fruit Fly Trap is het meest effectief wanneer deze geplaatst wordt in de buurt van de broedplaats. Plaats de lokappel onder, achter of in de keukenkastjes. Andere plaatsen waar fruitvliegjes vaak aanwezig zijn: wasbak, vaatwasser en op plaatsen waar eten of fruit wordt bewaard.

Actieve ingrediënten Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger:

- Sodium Lauryl Sulfate 0,08%
- azijnzuur 5,00%
- water 94,92%

Bewaar de Doctor Clean Fruitvliegjes Vanger buiten het bereik van kinderen. Vermijd contact met de ogen. In het geval van contact kunt u het product voorzichtig met water en wat zeep van de huid wassen om eventuele irritatie te vermijden.

Kleur: Rood
Verpakking:
Verdere links naar "Dr. Clean fruitvliegvanger"

Abonneer op onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van:

  • Nieuwe producten.
  • Speciale aanbiedingen.
  • Kortingsacties.
  • Handige tips en nieuws over onze producten.
mail